Originele Thorn taxibaanlampen

Als je ooit in een vliegtuig heeft gevlogen, herinner je je wellicht de karakteristieke blauwe lichten naast de taxibaan. Je kunt dit gevoel nu voor jezelf nabootsen. Wij hebben een aantal originele Thorn taxibaanverlichting bemachtigd en grondig gereinigd. Ook hebben we de originele lichtbron vervangen door een 3W LED-lampje en een netsnoer met connector en schakelaar geïnstalleerd. De originele laag kenmerkende gele verf hebben we behouden.

#11585 alstublieft

Interessant aspect is dat de Thorn-lampen allemaal individueel genummerd zijn. Je kunt kiezen uit twee vormen van het blauwe glas; rechthoekig of komvormig. Ook kunt je kiezen of de lamp wel of niet op een RVS voet gemonteerd moet worden. Je kunt nu het gevoel van vliegreizen toevoegen aan je kantoor, woonkamer, studeerkamer of restaurant door één of meerdere van deze lampen bij ons aan te schaffen. Wij verzenden ze graag snel na bestelling naar je toe.

  • Afmetingen: ø18 x 33 cm
  • Gewicht: ±3,5 kg

Geïnteresseerd?

Stuur ons een e-mail (info@blackbird-aviation.com) of bel ons (085-3036788) als u interesse heeft in dit prachtige product. We vertellen u graag meer details en nodigen u graag uit om het van dichtbij te komen bekijken.

Four refurbished Thorn taxiway lights positioned next to each other to show all versions avialable for sale.
Two Thorn airport taxiway lights in use as a decorative light in a modern living room.
Three Thorn taxiway lights positioned next to a vase with flowers.