Tafel van gepolijst vliegtuigmotoronderdeel

Pratt & Whitney is een grote Amerikaanse fabrikant van vliegtuigmotoren, die met General Electric en Rolls Royce concurreert om de toppositie. De Pratt & Whitney JT8D turbofanmotor is in grote aantallen gebouwd. Er zijn bijna 15.000 motoren van de JT8D-familie gebouwd en deze was te vinden op verschillende gangbare typen passagiersvliegtuigen (Boeing 727, Boeing 737, DC-9, enz.).

Exclusieve tafel van een JT8D rear fan case

Deze tafel is gemaakt van de rear fan case van een JT8D-motor. De complete buitenzijde is hoogglans gepolijst, evenals de 51 bladen. Het onderdeelnummer en andere herleidbare informatie is nog leesbaar aan de buitenkant. Vier op maat gemaakte, gepolijste poten werden toegevoegd. Een glazen plaat bedekt deze geweldige tafel met zijn prachtige schaduw. Dit meesterlijk stukje vliegtuigmeubilair zal zeker voor langere tijd eenieders aandacht trekken.

  • Afmetingen: ø107 x 50 cm
  • Gewicht: ±65 kg

Geïnteresseerd?

Stuur ons een e-mail (info@blackbird-aviation.com) of bel ons (085-3036788) als u interesse heeft in dit prachtige product. We vertellen u graag meer details en nodigen u graag uit om het van dichtbij te komen bekijken.

Polished rear fan case of a P&W JT8D turned into a unique table.
Detail of the polished vanes of a Pratt & Whitney JT8D rear fan case.
View of the inscription on a polished Pratt & Whitney JT8D rear fan case.