Bureau van gepolijste wingtip van een Douglas DC-3/C-47 Dakota

Als het gaat om exclusief meubilair gemaakt van vliegtuigonderdelen dan is dit bureau een ultiem voorbeeld.

We hebben een originele vleugeltip van een Douglas DC-3/C-47 Dakota gebruikt om er dit buitengewone bureau van te maken dat ook dienst doet als vergadertafel. De Dakota is een iconisch transportvliegtuig dat tijdens de Tweede Wereldoorlog een hoofdrol heeft gespeeld.

Het heeft veel manuren gekost om het volledige oppervlak van dit stuk luchtvaartgeschiedenis te polijsten. Er zijn twee aluminium steunen onder geplaatst waar telkens twee poten aan bevestigd zijn, ook hoogglans gepolijst.

Stoer statement

Het zal niemand verbazen dat dit prachtig stuk vliegtuigmeubilair in elke omgeving direct de aandacht zal trekken. Het wordt het belangrijkste pronkstuk van uw kantoor als u ervoor kiest om de eigenaar te worden. Het laat iedereen zien dat u avontuurlijk genoeg bent om stoere beslissingen te nemen.

  • Afmetingen: ±230 x 150 x 78 cm
  • Gewicht: ±35 kg

Geïnteresseerd?

Stuur ons een e-mail (info@blackbird-aviation.com) of bel ons (085-3036788) als u interesse heeft in dit prachtige product. We vertellen u graag meer details en nodigen u graag uit om het van dichtbij te komen bekijken.

Douglas DC-3 Dakota polished wingtip office desk for sale.
Anti-collision light on a Douglas DC-3 Dakota polished wingtip table.
Side view of a Douglas DC-3 Dakota polished wingtip desk.