Gepolijste Lockheed F-104G Schietstoel

Hoewel het eigenlijk een authentieke C2-schietstoel is van een Lockheed F-104G Starfighter, is deze schietstoel op een heel ander niveau gebracht. Deze specifieke stoel was in de jaren 60 in gebruik als laatste redmiddel voor een Starfighter-piloot van de Duitse luchtmacht. Daarna werden vele uren handarbeid erin gestoken om het object te maken tot een prachtig meubelstuk van vliegtuigonderdelen. Het originele fabrieksplaatje is nog steeds bevestigd, wat garant staat voor de authenticiteit.

Voel je de koning te rijk

Voel je als een koning op een troon als je in deze gepolijste versie van een schietstoel zit.  Vakmanschap is in deze prachtige stoel gestopt om er een uniek stuk voor je interieur van te maken. Er is leer van hoge kwaliteit gebruikt voor comfort, terwijl het nog steeds zijn originele webbing en details heeft behouden. Laat het dé luxueuze blikvanger van uw kantoor of directiekamer zijn.

  • Afmetingen: 134 x 60 x 93 cm
  • Gewicht: ±52 kg

Geïnteresseerd?

Stuur ons een e-mail (info@blackbird-aviation.com) of bel ons (085-3036788) als u interesse heeft in dit prachtige product. We vertellen u graag meer details en nodigen u graag uit om het van dichtbij te komen bekijken.

Polished Lockheed Martin ejection seat in front of fireplace.
Detail of a polished Martin Baker ejection seat.
Detail of a polished Lockheed Martin ejection seat.