Receptiedesk van een gepolijste DC-3 Dakota motorkap

De Douglas DC-3 werd in de jaren dertig door Douglas ontwikkeld. Er werden er meer dan 600 gebouwd voordat het vliegtuig werd ontwikkeld tot de C-47 Skytrain/Dakota die beroemd werd in de Tweede Wereldoorlog, waar het op bijna alle slagvelden werd ingezet om manschappen en materiaal te bevoorraden. Het veranderde de manier waarop mensen werden vervoerd. Na de Tweede Wereldoorlog, en zelfs tot op de dag van vandaag, werd hij op verschillende (afgelegen) locaties in de wereld gebruikt als werkpaard voor het vervoer van passagiers en goederen.

Een unieke manier om goedendag te zeggen

Deze unieke receptiebalie is gebouwd rond een authentieke motorkap van een C-47/DC-3. Verf werd verwijderd, het oppervlak werd gepolijst en gebruikt als de buitenkant van deze desk. Aan de binnenkant is een bureaublad gecreëerd en diverse planken. De flappen onderaan kunnen nog steeds bewegen en dragen bij aan het authentieke gevoel. Een uniek stuk vliegtuigmeubilair voor een zakelijke omgeving die iets bijzonders nodig heeft.

  • Afmetingen: 160 x 140 x 93 cm
  • Gewicht: ±25 kg

Geïnteresseerd?

Stuur ons een e-mail (info@blackbird-aviation.com) of bel ons (085-3036788) als u interesse heeft in dit prachtige product. We vertellen u graag meer details en nodigen u graag uit om het van dichtbij te komen bekijken.

Unique reception desk made of Douglas C-47 Dakota engine cowlings.
Detail of a Douglas C-47 Dakota engine cowling reception desk.
Top view of a Douglas C-47 Dakota engine cowling reception desk.