Spiegel van een vliegtuigmotoronderdeel

Pratt & Whitney is een grote Amerikaanse fabrikant van vliegtuigmotoren, die met General Electric en Rolls Royce concurreert om de toppositie. De Pratt & Whitney JT8D turbofanmotor is in grote aantallen gebouwd. Er zijn bijna 15.000 motoren van de JT8D-familie gebouwd en deze was te vinden op verschillende gangbare typen passagiersvliegtuigen (Boeing 727, Boeing 737, DC-9, enz.).

Exclusieve spiegel van een JT8D kompressor

Deze spiegel is gemaakt van de C-2 stator van een JT8D-compressor. We hebben het element uit een originele motor verwijderd en in blauw laten poedercoaten. Aan de achterkant is een ronde spiegel bevestigd. Er zijn twee strings LED-verlichting toegevoegd. Eén string verlicht het spiegelglas, de andere verlicht de achterkant van de ring met lamellen. Het resultaat is een unieke en opvallende spiegel die zowel jouw passie voor de luchtvaart als het milieu weerspiegelt.

  • Afmetingen: ø75 x 12 cm
  • Gewicht: ±12 kg

Geïnteresseerd?

Stuur ons een e-mail (info@blackbird-aviation.com) of bel ons (085-3036788) als u interesse heeft in dit prachtige product. We vertellen u graag meer details en nodigen u graag uit om het van dichtbij te komen bekijken.

Mirror made from a Pratt & Whitney JT8D engine C2 stator hanging on a bedroom wall.
Mirror made from a Pratt & Whitney jet engine stator hanging on a brick wall in Kaeve, reflecting a Porsche car.